Menu

B.T Anvender ORG metoder i valgkampen

alt
Fotomontage: Bjergaard

Har B.T anvendt højreekstrem organisation som kilde i deres artikler om Helle Thornings Smidt ?

 

B.T meldte sig i dag ind i Valgkampen med endnu et personangreb på Socialdemokraternes leder Helle Thorning Smidt.

I sidste måned blev en  BT redaktionssekretær afsløret i at have forbindelse til en hemmelig højreekstreme organisation ORG.

ORG har noget de kalder for "Den store hukommelse" som er et arkiv over personer den racistiske organisation anser for at være landforræderer. Opdateringen af ORGs " den store hukommelse" foregår også via oplysninger frembragt af informanter der udnytter deres position som ansatte i kommuners forvaltninger, motorkontore eller hos skattevæsnet ect.

Oplysningerne i "Den store hukommelse" skal ifølge ORG stilles til rådighed for alle der deler ORGs holdninger.

ORG ønsker at bekæmpe venstrefløjen, multikulturalisternes politiske indflydelse på Danmark og stoppe indvandringen til Danmark af folk fra ikke vestlige lande.

Hvem er kilden ?

Er det en med kontakt til ORG eller BT redaktionssekretæren med ORG forbindelser der bl.a. er citeret for at have erklæret sin støtte til den aarhusianske, højreorienterede hooligangruppe White Pride på et forum:

"Jeg vil oven i købet sige, at der kan være noget godt i hooligansene i White Pride, hvis de tæsker netop de autonome. Erfaringerne viser jo desværre, at politiet og anklagemyndigheden går mere efter os nationale end efter de røde svin. Så det er helt naturligt, at nationale laver deres egen kampgrupper."

Statsminister Lars Løkke Rasmussen mener B.T skal fortælle hvem deres kilde til SKAT oplysninger er.

Politiet er gået ind i sagen også.


Last modified onThursday, 08 September 2011 10:40

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?