Menu

Dansk Folkeparti smider lokalpolitiker ud for muslimhad på Facebook


Næstformanden for DFs lokalafdeling i Sorø smidt ud af partiet efter P77 afslørede at hun skrev hadekommentare i falsk navn på Facebook.

 

Indtil for et par dage siden var Ida M. Tronhjem næstformand for Dansk Folkepartis lokalforening i Sorø, men P77s afsløring af at hun gennem et stykke tid under falsk navn (Margrethe Blå ) på Facebook har deltaget i debat og skrevet stærkt hadefulde og nedsættende kommentare om muslimer i gruppen for den højreekstreme forening Stop Islamiseringen af Danmark, har ifølge hende selv nu kostet hende et medlemskabet af Dansk Folkeparti.

I en Facebook kommentar som hun har smidt ind i Stop Islamiseringen af Danmarks Facebook gruppe skriver hun følgende: " I Hvidsteengruppen havde man dæknavn og koder når man skrev. Det var jo nødvendigt da 1 fjer bliver hurtigt til P77...Men nu hvor Df aligevel har smidt mig ud så er jeg ikke bange for at vise lidt ansigt. Jeg ville ønske de gik ind for yddringsfrihed samt kunne samarbejde med SIAD. "

Screencap: 24 august 2012 fra Stop Islamiseringen af Danmarks Facebook gruppe.

 

Dansk Folkepartis lokalforening i Sorø har også allerede på deres hjemmeside fjernet, både foto og oplysningerne om at Ida M. Tronhjem har været næstformand i foreningen blot for få dage tilbage. 

Ida M. Tronhjem skrev i den stærkt anti-muslimske gruppe Stop  Islamiseringen af Danmark på Facebook under navnet Margrethe Blå. Flere af hendes kommentare var stærkt forhånende og hun bifaldt overfald og vold på indvandrerer i Grækenland.

Screencap af Margrethe Blå aka Ida M. Tronhjems kommentar skrevet i SIAD gruppen på Facebook 15 august 2012.

Se flere screencaps og læs P77s afsløring.

Ida M. Tronhjem opfordrede også før Dansk Folkeparti til at indgå et samarbejde med Stop Islamiseringen af Danmark, en gruppe som hun selv aktivit støtter op om. Opfordringen fastholder hun stadigvæk og syntes det er ærligt at Dansk Folkeparti ikke ønsker at samarbejde med den højreekstreme gruppe Stop Islamiseringen af Danmark.

Last modified onFriday, 24 August 2012 22:51

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?